Zelf koken čn lekker eten?

Boek bij La Cuisine Ronde een Culinaire Workshop in een schitterend 18e eeuws grachtenpand in het centrum van Amsterdam!


La Cuisine Ronde is geen kookstudio in de beperkte educatieve zin van het woord. Natuurlijk, er wordt professioneel gekookt čn goed gegeten. Echter het accent ligt niet zozeer op ingewikkelde kook- technieken en bereidingswijzen, maar op het samen bezig zijn en een fijne, plezierige avond hebben.

In de grote, professionele keuken in het souterrain met elf gaspitten en vier ovens, kan met maximaal 15 personen gekookt worden. Daarnaast kunnen nog eens 17 personen aan de eettafels aanzitten. In totaal is er dus ruimte voor 32 personen.

Vooraf vindt immer overleg plaats betreffende: aard van de keuken (Frans, Italiaans, Hollands, Oosters, Internationaal, vegetarisch, etc.), aantal gangen, wijnen en andere dranken, tafelschikking, etc.

Het koken vindt plaats onder leiding van Ria Ronde. De groep krijgt instructies (in het Nederlands
of in het Engels) en gaat aan de hand van duidelijke recepten zelf hakken, schillen, braden, stoven, grillen, etc. Het lunchen of dineren vindt plaats in de stijlkamer(s) op de bel-etage.
De recepten gebruikt tijdens de Culinaire Workshop krijgt u na afloop natuurlijk mee.

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen, het maximum 32 personen.
De voertaal en de recepten zijn in het Nederlands of in het Engels.

De kosten voor een 4- of 5-gangen 'Culinaire Workshop Diner' liggen tussen de € 85,- en € 95,-
per persoon. Voor de 'Culinaire Workshop Lunch' zijn de kosten € 75,- tot € 85,-.
Prijzen zijn inclusief alle gangen, wijnen, bier en frisdranken; exclusief BTW (gemiddeld 11%).